La Bastida de les Alcusses

Museus

A Moixent i a València pots veure els objectes originals trobats a les excavacions i conèixer més coses sobre la cultura ibèrica.
En el Museu Arqueològic Municipal de Moixent s'exposen materials que abasten des de la Prehistòria fins a època moderna. L'exposició s'estructura en quatre blocs cronològics (Prehistòria, Cultura Ibèrica, època romana i època medieval i moderna).

La part dedicada a la Cultura Ibèrica és la més extensa amb materials trobats en el poblat de la Bastida de les Alcusses i fragments d'escultures i decoració arquitectònica de la necròpoli del Corral de Saus i l'enterrament del Camí del Bosquet. Un interactiu introdueix al visitant en els secrets de l'escriptura ibèrica, encara per desxifrar, i una reconstrucció audiovisual de la Bastida és un excel·lent complement a la visita al poblat.

Adreça: 
C/ Poeta Gabriel Vila 7, Moixent

Telèfon: 
690 115 083 - 962 295 010

Horari: 
Dissabtes 10.30 a 13.30 h – 16.30 a 18.30 h
Diumenges i festius 10.00h a 13.30 h

Al Museu de Prehistòria de València s'exposa una de les col·leccions més notòries sobre cultura ibèrica de l'estat espanyol. Les sales i les vitrines estan en línia des d'aquest enllaç.